Amenajari exterior

Amenajari exterior

In majoritatea cazurilor, cand efectuam lucrari in cadrul unei constructii, observam faptul ca cele mai multe probleme care apar nu sunt datorita lucrarilor de intretinere si amenajare interioare ci, la exterior.

Explicatia este aceea ca, o constructie este expusa in mediul exterior mai mult. Pentru solutionarea sau evitarea acestor probleme, echipa noastra te intampina cu solutii eficiente si optime de protectie a casei tale, oferindu-ti servicii profesionale de amenajari platforme si terasamente, realizare fatede de tip pereti cortina, realizarea gardurilor din beton, zidarie, lucrari de invelitori cu tigla.

Un lucru foarte important in cazul amenajarilor exterioare il reprezinta executia straturilor cu rol protector pentru casa ta. Executarea unor terase circulabile sau necirculabile urmate de acoperirea lor cu straturi termoizolantesi hidroizolante este necesar daca ne dorim sa protejam constructia.

In categoria noastra de servicii amenajari exterior includem si executarea de terasamente si trotuare ce imprejmuiesc cladirea.

amenajare exterior

Servicii aditionale

Drumuri de acces

Garduri si pavaje

Iluminat

Terasa si gazon

Profesionalism in amenajari exterioare

Seriozitatea si profesionalismul isi spun cuvantul in cazul nostru. Ne ocupam cu dibacie de cladirile care ajung pe mainile echipei noastre indiferent de cerintele clientilor. Echipa noastra este antrenata si evaluata frecvent pentru imbunatatire, astfel ne adaptam cu usuinta in orice conditii indiferent de vreme sau dificultatea cerintelor.

amenajari exterioare case

Tipuri de lucrari realizate

Oferim consultanta gratuita pentru ca tu sa iti dai seama ce doriti sa ne solicitati. Lucrarile de amenajare exterioara se dedica:

Galerie foto