firma constructii targu mures - baumix construct

Servicii complete de montaj si reparatii acoperisuri

Suntem o firma de acoperisuri cu acoperire la nivel national. Iti oferim servicii de montat acoperis, reparatii acoperis, montaj jgheaburi si burlane 100% calitate, la pret avantajos. Contacteaza-ne acum si hai sa-ti montam un acoperis nou!

Te ajutam rapid si profesional in toata tara cu:

"O echipa prompta , serioasa. Lucrarea executata in aceeasi zi intr un timp scurt si bine . Acoperisul meu arata foarte bine acum."

Formular de contact

Obtine deviz gratuit

"O echipa prompta , serioasa. Lucrarea executata in aceeasi zi intr un timp scurt si bine . Acoperisul meu arata foarte bine acum."

Montaj acoperisuri

 Construim acoperisuri durabile care sa reziste testului timpului. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate si aplicam cele mai moderne tehnici de montaj pentru a ne asigura ca acoperisul tau va fi rezistent la intemparii si va arata impecabil multi ani de acum inainte.

Fie ca doresti servicii de montaj tigla metalica, montaj tabla Bilka sau o alta tipă de acopris, te vom ajuta sa alegi solutia perfecta pentru casa sau afacerea ta.

Echipa noastra de profesionisti experimentati va lucra cu atentie si eficienta pentru a-ti monta acoperisul rapid si fara probleme. Ne mandrim cu munca noastra de calitate si ne asiguram ca fiecare detaliu este atent ingrijit.

reparatii acoperisuri

Reparatii acoperisuri

Nu ignora problemele cu acoperisul! Scurgeri, tigle crapate sau alte probleme pot duce la daune costisitoare la casa ta. Apelează la echipa noastra de experti pentru reparatii acoperis prompte si eficiente. Identificam rapid sursa problemei si o remediem cu profesionalism.

Folosim materiale de calitate si tehnici de reparatii avansate pentru a ne asigura ca problema este rezolvata definitiv.

Oferim solutii personalizate pentru a se potrivi nevoilor si bugetului tau. Te vom sfatui cu privire la cea mai buna modalitate de a repara acoperisul tau si iti vom oferi o estimare gratuita.

Servicii dulgherie acoperis

Ai nevoie de structuri durabile din lemn pentru acoperisul tau si cauti pret manopera dulgherie acoperis? Echipa noastra de dulgheri experimentati te poate ajuta cu orice proiect, de la constructia de capriori si grinzi la montarea panourilor de lemn si a lambriurilor. Folosim doar lemn de cea mai buna calitate si aplicam tehnici traditionale de dulgherie pentru a crea structuri durabile si estetice.

Ne mandrim cu munca noastra de calitate si ne asiguram ca fiecare detaliu este atent ingrijit.

Oferim o gama larga de servicii de dulgherie pentru a se potrivi nevoilor tale. Te vom ajuta sa alegi solutia perfecta pentru proiectul tau si iti vom oferi o estimare gratuita.

dulgherie acoperis
firma acoperisuri

Montaj tigla metalica

Alege un acoperis metalic elegant, durabil si eficient din punct de vedere energetic! Tigla metalica este o alegere excelenta pentru cei care doresc un acoperis care sa arate bine si sa ofere o protectie excelenta impotriva elementelor.

Suntem experti in montaj tigla metalica si ne asiguram ca acoperisul tau este instalat corect si la timp. Folosim doar materiale de calitate de la producatori de renume si ne mandrim cu atentia noastra la detalii. Oferim consultanta gratuita pentru a te ajuta sa alegi tipul potrivit de tigla metalica pentru nevoile tale. De asemenea, iti vom oferi o estimare gratuita pentru montaj.

Reparatii si montaj jgheaburi si burlane

Un sistem de scurgere eficient este esential pentru a proteja acoperisul tau de inundatii si daune. Echipa noastra de profesionisti te poate ajuta cu montajul jgheaburilor si burlanelor, asigurandu-te ca apa este canalizata departe de casa ta. Oferim o gama larga de optiuni de jgheaburi si burlane pentru a se potrivi nevoilor si preferintelor tale. Te vom ajuta sa alegi marimea, materialul si culoarea potrivita pentru casa ta.

Echipa noastra va monta jgheaburile si burlanele rapid si eficient, folosind tehnici de montaj moderne. Ne asiguram ca sistemul de scurgere este instalat corect si la timp.

montaj acoperisur manoperai

De ce sa lucrezi cu noi?

Oferim servicii complete de montaj si reparatii acoperisuri in toata tara.

Profesionisti in acoperisuri

Lucram profesional, rapid si bine. Cu noi nu vei mai avea probleme cu acoperisul pentru ca lucrarile noastre dureaza zeci sau sute de ani.

Peste 20 de ani experienta

Suntem mesteri priceputi in acoperisuri, iar experienta noastra isi spune cuvantul. Te vom ajuta sa iei cele mai bune decizii!

Pret avantajos pentru tine

Oferim preturi avantajoase iar in aceasta perioada avem 12% discount la toate serviciile.