Sisteme de invelitori

Sisteme de invelitori

Una dintre cele mai importante parti ale unei case este acoperisul. Acesta trebuie sa aiba un aspect placut si sa fie compatibil cu constructia per ansamblu.

In portofoliul nostru sunt incluse lucrarile de montaj acoperis in Targu Mures, Cluj, Sibiu, Brasov sau in alte zone din tara, la cerere. Punem la dispozitie sisteme complete de invelitori ce vor aduce unicitate casei tale!

Folosim doar materiale provenite de la producatorii recunoscuti in domeniu.

Indiferent ca ne confruntam cu o cladire mai veche, o locuinta moderna sau o casa luxoasa de vacanta, acoperisul trebuie sa se potriveasca perfect constructiei, fiind in ton atat cu culoarea, cat si cu stilul ahitectonic al locuintei.

Serviciile si produsele oferite de echipa noastra imbina intotdeauna aspectul cu rezistenta de lunga durata.

montaj acoperis targu mures
firma acoperisuri targu mures, cluj, sibiu, brasov

Firma acoperisuri Mures, Cluj, Sibiu si Brasov

Suntem solutia eficienta pentru acoperisurile noi cat si in cazul renovarilor. Punem la dispozitie profiluri inalte de tigle metalice ce vor asigura protectie garantat chiar si acoperisurilor cu panta mica.

Oferim varietate in alegerea clientilor prin profile distincte, culori clasice sau nuante moderne cu straturi lucioase sau mate, inclusiv o gama extinsa de accesorii.

Principalul nostru tel este satisfacerea clientilor cu care colaboram si incercam intotdeauna sa oferim rezultate profesionale, rezultate pregatite sa protejeze generatii intregi.

Intotdeauna oferim consultanta in alegerea modelului sau a culorii ce trebuie sa incununeze armonios intregul ansamblu, din punct de vedere arhitectonic.

Servicii de montaj acoperis

Seriozitate

Preturi competitive

Transparenta

Satisfactie garantata

Tipuri de sisteme de invelitori

Gama de produse din categoria sisteme de invelitori cuprinde:

sisteme de invelitori

Servicii oferite

Compania noastra executa urmatoarele servicii: