Tigla, jgheaburi, sisteme pluviale

Servicii profesionale de montaj tigla

Oferim de servicii de montaj tigla metalica, realizand pentru tine un acoperis functional, estetic, care iti va proteja cladirea impotriva umezelii, caldurii si frigului.

Tigla metalica reprezinta un material excelent pentru acoperis din prisma faptului care are fiabilitate, durabilitate, rezistenta si un aspect placut. Aceasta este consierata mai rezistenta decat alte tipuri de tigle si este alegerea optima pentru acoperisurile cladirilor.

Printre calitatile ei se numara faptul ca e mai usor de montat, fiind o solutie versatila care se pliaza pe orice tip de constructie.

 

montaj tigla, jgheaburi

Avantajele tiglei metalice

Durata mare de viata

Preturi avantajoase

Greutate redusa

Se monteaza rapid

Efectuam montaj sisteme pluviale

In cazul in care un acoperis nu dispune de un sistem pluvial de calitate, rolul sistemului de invelitoare nu poate fi indeplinit, iar durabilitatea acestuia va scadea. Sistemul pluvial este foarte important si pentru a va bucura de o locuinta complet functionala, echipa noastra aloca atentie deosebita proiectarii unui sistem pluvial cu toate accesoriile corespunzatoare.

montaj tigla metalica Targu Mures

Sisteme de jgheaburi si burlane

Jgheaburile si burlanele asigura drenarea precipitatiilor de pe acoperisul tau. Asiguram durabilitatea acestuia prin montajul sistemelor de jgheaburi si burlane ce sunt confectionate din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru durabilitate si rezistenta indelungata.

Galerie foto montaj tigla, jgheaburi si burlane